hits

Helsa først. Men hva kommer til å skje med bloggen?

 

Jeg begynte å vlogge livet mitt med en usynlig, kronisk sykdom for litt over 2 uker siden. Jeg synes det har vært utrolig gøy, og planlegger å fortsette med dette framover, så hvis du vil se alle vloggene husk å abonner på min youtube kanal, eller sjekk ut spillelisten her!

 

 

Jeg har også innsett at den ukeplanen jeg lagde meg på Catosenteret som jeg skulle følge når jeg kom hjem var litt for ambisiøs...

Jeg har derfor bestemt meg for å trappe ned på planen, og i de ukene framover har jeg bare de basise tingene, som når jeg skal stå opp, måltidene jeg skal spise, dusjing, når jeg skal legge meg, og 1-2 små oppgaver hver dag som jeg kan gjøre, inkludert det å filme, redigere og laste opp vloggene. Dette betyr at jeg ikke kommer til å skrive blogg innlegg så ofte som jeg først hadde lyst til, og for å unngå å spamme bloggen med vloggene, lager jeg 1 innlegg mot slutten av hver uke, med ukens vlogger i!

Jeg har skjønt at helsa mi ikke er så bra som jeg først trodde, og den eneste måten jeg kan bli bedre på, og komme meg opp til det nivået jeg ønsker, er å roe ned, og sette helsa først. Jeg har i mange år presset og pushet for å prøve å klare alt jeg har hatt lyst til, uten egentlig å stoppe å høre på om det er hva kroppen min trenger der og da. Dette har ført til at jeg har hatt mange fall, og jeg sitter igjen redd for å prøve igjen.

Det kommer nok fortsatt til å komme ett blogginnlegg her og der, når jeg føler for å skrive noe, eller har energien til å ta noen bilder eller filme en video. I mellomtiden håper jeg at du har lyst til å følge min daglige reise med fibromyalgi på youtube kanalen min :)

 

Men hvis du har lyst til å se meg teste ut sminke for første gang, så kan du se det under :)

6KiUOz7kPwM

 

-Anja

 

#blogg #youtube #helse #sminke #makeup #vlog #vlogg #fibromyalgi #kronisksyk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv