hits

Film, fotball og sminke!

 

Enda en dobbel vlog post!

 

Fredag var en veldig normal dag for meg. Jeg kom meg ned, klarte å lage meg noen måltider, men lå på sofaen med hunden hele dagen! Jeg prøvde å slappe av, og distraherte meg selv med videoer på youtube for å få tiden til å gå. Det som er mest slitsomt med slike dager er at jeg er våken og har lite smerter. Det gjør at jeg får veldig lyst til å prøve å gjøre så mye som mulig. Problemet er at jeg var veldig sliten, og det å stå i noen minutter gjør meg sliten og svimmel. Jeg fikk tilbringe dagen med Ingrid og pappa, og så 'Deadpool' og 'Thirteen Days' sammen på kvelden!

 

wUiuBFPmmLU
 
 
På lørdag fikk vi besøk av farmor og farfar, og vi satt å snakket sammen og hadde det hyggelig! Jeg hadde en slik dag hvor jeg ikke følte meg sliten, og hadde små mengder med smerter i kroppen, men det virket som om alt jeg sa, hørte eller så foregikk i sakte film... Jeg hater når dette skjer, for det pleier å gjøre meg ganske svimmel og gi meg sterke hodepiner, og jeg har enda ikke funnet noe som har hjulpet på dette. 
Jeg klarte å sminke meg etter noen timer med hvile, og det hjelper alltid på humøret når jeg får lekt meg med sminke!
Til middag lagde pappa lasagne, og vi endte opp med å se fotball før han dro på besøk til naboen. Jeg avsluttet dagen med å se 'Finding Nemo' og 'Finding Dory', og jeg elsket de! Jeg er veldig glad i Disney filmer, og har et mål om å se alle Disney filmene som har kommet ut, i løpet av året! 
 
 
k-9UC7ayZ_s


 

-Anja

#blogg #vlogg #video #youtube #fibromyalgi #disney #sminke #makeup #kronisksyk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv