hits

Health Update! | Video

 

Hei hei!

 

Jeg lastet opp en kjapp video hvor jeg snakket om hvorfor jeg ikke har vært veldig aktiv på youtube (og her på bloggen) for noen dager siden. Jeg har savnet det å skrive og å ta bilder til bloggen, og det å filme og redigere til youtube mye. Men helsen min er min øverste prioritering, og siden jeg har slitt utrolig mye de siste ukene/månedene har jeg ikke klart å gjennomføre mye av det jeg hadde tenkt og håpet.

Jeg har en lang liste med videoer jeg ikke har redigert enda (og en enda lengre liste med videoer jeg vil filme), og noen som er ferdige så den kan hende jeg laster opp de som er ferdige over de neste ukene. Jeg håper å komme tilbake med jevnlige blogginnlegg og videoer før desember, men jeg vil ikke sette en dato for det kommer bare til å gjøre meg mer stresset. Og når jeg er stresset blir helsen min verre, og jeg gjør mitt beste nå med å prøve å unngå at det skal skje. Jeg er på tur opp igjen, men det tar lang tid, og jeg må bare la kroppen min bruke den tiden den trenger.

 Hvis du vil lese det jeg snakker om i videoen på norsk, kan du lese mine 2 tidligere innlegg her og her!

 

-Anja

#blogg #helse #youtube #video

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv