hits

7 Uker

Hva om de har glemt meg?

 

Nå har det gått 7 uker siden jeg var på min siste utredningstime på sykehuset. 7 uker, og jeg har enda ikke hørt noe.

Har de glemt meg? Klarer de ikke bli enige om en eventuell diagnose? Har jeg igjen forsvunnet i systemet som skal hjelpe oss som er syke?

 

Jeg kjenner jeg blir mer og mer engstelig og redd for hver dag som går. Jeg sover ikke bra lengre, jeg har mistet nesten all matlyst, og det kombinert med stresset gjør at jeg bare blir verre og verre. Jeg klarer knapt å sitte oppe lengre, og jeg følte jeg hadde gjort store framganger i sommer med å lære meg og roe ned slik at jeg både får slappet av bedre! Det har gjort at jeg også har fått til å bruke mer tid med venner og familie. Jeg var mye mer sosial, satt mere nede på stua enn jeg gjorde alene på rommet.

Nå klarer jeg nesten ikke å ned for å lage meg mat.

 

 

Jeg hadde så mange planer i sommer om hva jeg skulle gjøre neste år. Jeg hadde planer om å søke på skole igjen når jeg ikke fikk plass i høst, jeg har planlagt hva, hvor og når jeg skal gjøre noe med bloggen, slik at jeg både får gjort det jeg liker -leke meg med sminke, lese, skrive og ta bilder- og med rom for å utfordre meg selv innen alle de feltene. Jeg har senket standardene til meg selv fra "trenger en rakett for å nå opp" til "når det når jeg står på tå", og det har tatt meg nesten 6 år å gjøre dette!

I 6 år snart har jeg jobbet med å få livet mitt tilbake. Og nå skal en utredning ødelegge for alt dette?

Det minste de kan gjøre er å gi meg noen svar.

 

-Anja

#blogg #helse #syk #hjelp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv