hits

My Collection 2017 - Neutral Lipstick

Inneholder annonselinker merket med *

Dagens Makeup Monday er en post med alle mine nøytrale leppeprodukter. Dette er nok en av mine favoritt kategorier. Mest fordi de er utrolig enkle å bruke. De ser naturlige ut, ikke for sterke eller for mye ut på leppene. Fargene er veldig lik min naturlige leppe farge, noen litt mørkere, lysere, mer rosa eller mer muave.

 

Natural:

Milani Amore Matt Lip Crème - 04 Lust*

Dette er en utrolig god liquid lipstick. Den er super pigmentert, og fargen er utrolig fin på. Dette er en litt tørrere formula, og hvis du har tørre lepper eller veldig mange linjer i leppene dine så vil dette komme fram. Holder utrolig lenge på leppene.
 

NYX Matte Lipstick - Natural*

Hvis du foretrekker en matt leppestift i stedet for en liquid lipstick er disse fra NYX fantastiske! De er kremete, super pigmentert, matt men ikke tørr på leppene. Denne fargen er utrolig fin og enkel og passer til alt! Kommer definitivt til å kjøpe denne i flere farger, da det har kjapt blitt en av mine favoritt formulaer for leppestift.
 

Loreal Caresse Lip Stain/Gloss - 101 Lolita

Denne er utrolig lett å påføre, og holder utrolig lenge. De har sluttet å selge denne, og jeg kan forstå hvorfor selv om jeg liker den. Det er som en liquid lipstick bare med super glossy finish. Det gjør at den lett kan se litt patchy ut på leppene avhengig av hvordan lyset treffer. Den er utrolig fuktighetsgivende på leppene, og holder overraskende lenge til å ha en så glossy finish.
 

Rimmel Lasting Finish by Kate - 17

Dette er en av mine favoritter. Den er kremete, fargen er veldig lik min naturlige leppefarge, og den tørker ikke ut leppene mine. Den har en kremete finish, så den ser litt glossy ut på leppene, men den holder ganske lenge til å ikke være en matt formula.
 

Revlon Super Lustrous Lipstick - 460 Blushing Muave*

Dette er en veldig enkel og naturlig farge som holder utrolig lenge. Den er kremete og pigmentert, men den tørker ikke ut mine allerede tørre lepper. Dette har raskt blitt en av mine favoritt leppestift formulaer, så hvis du er på utkikk etter en god leppestift, sjekk ut denne linjen!
 

NYX Soft Matte Lip Cream - Stockholm*

Dette er min absolutte favoritt av alle her. Dette er det produkter jeg går til når jeg trenger noe som passer til alt, og som holder seg lenge. Det er en matt liquid lipstick, men den tørker ikke ut leppene mine. Fargen varer utrolig lenge, til og med når jeg spiser noe lett eller drikker. Det er også veldig lett å påføre ett nytt lag hvis den går av når du spiser, uten at du må ta av den som er under.

Jeg har faktisk brukt opp denne siden dette bildet ble tatt, og jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen!
 

Elf Moisturising Lipstick - Ravishing Rose

Denne er utrolig fuktighetsgivende, og veldig fin på leppene. Fargen er nesten identisk med min naturlige leppefarge, og den har en fin semi-glossy finish. Den varer veldig lenge til å være en fuktighetsgivende leppestift, men jeg må påføre den igjen etter jeg har spist. Utrolig god formula og passer veldig godt hvis du har tørre lepper.
 

MAC Cremesheen Lipstick - Fanfare

Dette var en av mine første leppestifter, og jeg liker den godt enda. Det er en litt mer rosa farge, men ser veldig naturlig ut på leppene. Den har en creamsheen finish - som betyr at den er kremete og glossy. Den er pigmentert, og glir veldig lett over leppene. Dette er også en leppestift jeg må påføre på nytt etter måltider, men det er jeg vant til med slike leppestifter med glossy finisher.
 

Colourpop Ultra Satin Lip - Alyssa

Dette er en litt kaldere farge. Det er en liquid lipstick som tørker ned matt (har ikke tørket helt på bildet), og som holder hele dagen uten å tørke ut leppene. Jeg elsker Colourpop sine Ultra Satin Lips siden de tørker ned helt matt, men er ikke like uttørrende på leppene som deres Ultra Matte.

 

Jeg har kjøpt flere produkter som jeg kunne tatt med her (både fra turen til Københavh, og før det), men jeg har alt skrevet og tatt bilder til dette, og er ikke i form til å gå gjennom alt for å ta nye bilder igjen, så dette er hvordan min kolleksjon så ut før sommeren. Tenkte å gjøre en oppdatering på dette igjen neste år, og så har jeg tenkt å filme en makeup collection hvor jeg viser dere alle produktene der, så får dere se alt jeg har da!

 

-Anja

 

#blogg #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #leppestift #lipstick #liquidlipstick #lipgloss

3 kommentarer

Ida

26.09.2017 kl.18:37

Så fine farger! :)

Anja

26.09.2017 kl.22:46

Ida: Tusen takk! :) Jeg liker de veldig godt :)

Lisa Bergersen

16.10.2017 kl.14:49

Så utrolig fine farger!

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv