hits

Copenhagen Haul! | Video

 

Hei hei!

 

Jeg vil bare starte dette innlegget med en liten helse oppdatering, og en forklaring på hvorfor jeg ikke har litt lyd fra meg på noen dager, og hvorfor jeg muligens kommer til å være vekk fra bloggen i de neste dagene. (Hvis du ikke vil lese finner du videoen nederts i innlegget.)

Jeg har hatt noen tunge dager. Jeg har knapt klart å stått på føttene, og det å redigere, filme eller blogge har ikke vært i tankene i det hele tatt! Jeg har prioritert å spise, og å passe på meg selv de siste dagene, og kommer også til å gjøre dette i dagene framover også. Jeg hadde håpet å være i bedre form når jeg kom hjem fra hytta, men det var ikke slikt. Jeg har hatt mange planer for hva jeg vil gjøre med bloggen og youtube kanalen, og fordi helsen ikke har vært bra så har jeg nesten ikke fått gjort noe.

Jeg håper å være i bedre form neste uke, og kommer til å ta "fri" denne uken for å prøve å komme meg litt.

Men nok om det, her er videoen med all sminken jeg kjøpte når jeg var i København! Spoiler Allert: Jeg kjøpte mye(!) og kommer til å ha mye å leke meg med framover!

 

qzR0J5jzukU
 
Hvis du vil se en video eller ett blogginnlegg med noen av produktene så skriv de(t) under i kommentarene!
 
-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv