hits

Planen Framover

 

Hei hei!

 

Jeg har vært borte fra bloggen en stund nå, både grunnet ferie og helse problemer. Jeg holder på å filme en ny episode av ME Diary, hvor jeg snakker litt om hvordan det er å reise, og hvordan kroppen min reagerer på reising, og nå når jeg har kommet tilbake. Jeg er i en liten nedover periode nå, men jeg håper å komme meg gjennom helgen!

Men jeg ville snakke litt om mine planer med Bloggen, og YouTube kanalen min framover. Siden jeg ikke skal tilbake på skolen til høsten, så har jeg begynt å lage en plan slik at jeg får noe ut av dagene mine, annet enn å bare ligge å se på TV eller YouTube. Målet er å legge ut 2 videoer i uken, litt som jeg snakket om i denne videoen, men jeg bommet på den ene dagen :P Planen er å legge ut en video på onsdag, og en på søndag. Jeg håper også etterhvert å få et fast tidspunkt til når videoene går opp, men jeg ser for meg at det kommer til å ta noen uker før denne rutinen sitter, og jeg håper jeg klarer å følge den!

For bloggen så håper jeg å legge ut noe minimum 5 ganger i uken. Jeg har Makeup Monday, som jeg planlegger å fortsette med, og så har jeg de 2 dagene med videoer. Men jeg vil også begynne å legge ut flere foto innlegg, og kanskje reviewer på produkter. Jeg er også veldig glad i bøker, og har funnet leselysten igjen nå i sommer, så jeg har tenkt på å kanskje skrive litt om bøker en gang i blant! 

 

Hvis det er noe du vil jeg skal skrive om, eller lage video på er det bare å skrive det i kommentarene under!

 

-Anja

#blogg #youtube #planlegging #sminke #bøker #foto

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv