hits

Hourglass Ambient Lighting Palette | Video

 

Hei!

 

zBR19iV0IGI
 
Produkt:

 

Når jeg var i USA i 2015 kjøpte jeg Hourglass sin Ambient Lighting Palette. Jeg hadde hørt mye om den, og gledet meg til å prøve den. Men når jeg prøvde å bruke den slik jeg hadde sett alle andre gjøre; bruke den uten shimmer som setting powder under øynene, og de 2 andre som highlightere. Problemet var at i motsetning til alle de andre som gjorde det, og fikk et veldig fint og naturlig finish, ble mitt alt for mørkt. Jeg fant ut at bare 1 av de 3 fargene funket på meg som en highlighter. Nå sto jeg igjen med en palette til over 500 kroner, og kunne ikke bruke den.

Nå, nesten 2 år senere har jeg endelig funnet en måte å bruke den på, hvor jeg kan bruke alle 3 farger, og hvor jeg elsker hvordan den ser ut! Hvis du, som meg, har veldig lys hud, vil jeg nok ikke anbefale denne paletten. Men jeg anbefaler pudderne 100%, du må bare finne en farge som passer deg.

 

-Anja

#sminke #blogg #video #youtube #makeup #skjønnhet #beauty #hourglass
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv