hits

Bytur!

 

Hei hei!

I går var jeg i byen for å møte Siri og Kine! Vi treffes ikke super ofte, og siden Siri drar på folkehøyskole til høsten og kommer til å være borte i 1 år, har vi planer om å møtes noen flere ganger før hun drar!

 

I går var vi på cafe, og koste oss og snakket om alt og ingenting. Jeg har planer om å lage en ME serie (du kan lese mer om dette her) og jeg ville høre hva de syntes om ideene og slikt. Vi snakket også om muligheten til å lage en dokumentar når jeg får diagnosen, og jeg håper vi får til å gjøre noe med det. Vi gikk også litt rundt i byen og så på klær og jeg fant meg en kjempefin sommerkjole! 

Jeg angrer litt for at jeg ikke vlogget dagen slik jeg først hadde tenkt, men når jeg våknet i går var jeg super sliten, og jeg kjente på kroppen at jeg trengte all energien min på å være sammen med de. 

 

Vi er ikke veldig ofte sammen, noe som har mye med helsen min å gjøre, men når vi møtes har vi det kjempe koselig, og jeg gleder meg alltid til de dagene vi er sammen! Selv om Siri drar vekk 1 år, og Kine også kanskje flytter, håper jeg vi holder sammen.

 

-Anja

#blogg #venner #cae #trondheim #shopping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv