hits

Ut på Tur

 

Hellu!

I går fikk vi besøk av søskenbarnet mitt som kom og sov over. Det er ikke så ofte han er her, men det er alltid koselig når han kommer på besøk!

I dag har jeg gjort min første "voksen ting". Jeg var i banken og åpnet konto! Mamma var selvfølgelig med siden jeg ikke har peiling på noe slikt, men en konto ble opprettet til meg, og bankkort ble også ordnet og jeg håper å få det i posten snart! 

Det er på slike dager at jeg kunne tenkt meg å bo utenfor byen! 


Været var så utrolig bra i dag! 
 

Vi kjørte også til Orkanger for å møte tanten min som skulle hente søskenbarnet mitt. Vi dro også på butikken siden Ingrid har bursdag i morgen og jeg skal bake chocolate chip cookies og mamma skal bake jordbær ostekake. 

Jeg er helt utslitt, for selv om jeg ikke har gjort mye hver dag, har jeg hatt planer hver dag og jeg tror i tillegg at jeg holder på å bli forkjølet :( Håper ikke det varer lenge da, for det er et mareritt å være forkjølet i tillegg til alt annet for jeg klarer nesten ikke komme meg ut av sengen :/

 

-Anja

#blogg #trondheim #hverdag #helse

2 kommentarer

Dazzy

10.02.2017 kl.22:36

Flink du er! Og fine bilder:)

Anja

11.02.2017 kl.23:54

Dazzy: Takk takk! :)

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv