hits

Throwback

 

For noen dager siden gikk jeg gjennom arkivet på bloggsiden min for å se om det var noen innlegg jeg ikke hadde publisert. Jeg fant noen som jeg har veldig lyst til å publisere, blant annet fra når jeg var i London i 2014, og noen fra Florida i 2015. Så hver torsdag framover kommer jeg til å legge ut ett throwback innlegg, slik at jeg får delt de minnene jeg har fra turer og slikt med dere!

 

Det første jeg tenkte å dele er fra London, siden det er 2,5 år siden jeg var der! Jeg brukte lang til på å få lastet opp nesten 700 bilder fra turen, og jeg har delt London turen inn i 3, så du får se en i dag, en neste torsdag og en torsdagen etter! Etter det tenkte jeg å ta alt som jeg ikke har gjort noe med fra USA, og da spesielt fra Universal Studios, og Disney World!

 

Jeg gleder meg til å få dele dette med dere, men også å få vise mange av bildene jeg tok til venner og familie som ikke har sett de! 

Hva vil dere se på bloggen framover?

 

-Anja

#throwback #london #florida #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv