hits

Osen

For noen uker siden (i begynnelsen av April) ble jeg med min kjære til Osen for å besøke en familie der han kjenner veldig godt. Jeg var veldig nervøs, for jeg kjente ingen av de fra før, men jeg ble veldig hyggelig mottatt, og turen var veldig hyggelig. Vi fant også ut på turen dit, at jeg hadde vært på leirskole med hun ene, noe som jeg også visste siden vi faktisk var venner på facebook! Men jeg ble veldig hyggelig mottatt, og hadde en utrolig fin tur. De hadde også to veldig fine hunder; Sofus og Elias, og en veldig fin og kosete katt. Jeg fikk også prøve meg på å ri, som var utrolig morsomt siden det er lenge siden jeg har ridd. Vi kjørte også en sightseing tour rundt Osen, og jeg fikk sett masse utrolig fin natur, og tatt mange fine bilder. 

Jeg er allergisk mot å smile på bilder, men tenke å lage en liten tutorial på denne "No Makeup Makeup" looken.

 

-Anja

Én kommentar

Maren

24.05.2016 kl.17:42

Kjempefine bilder fra en koselig tur:), nydelige bilder av de firbente, kjempesøt, noe du også er:). Fint bilde av deg:). Klem

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv