hits

Nettverksmøte

Da er enda en dag over og nå sitter jeg her og spiser sjokolade før jeg skal legge meg. Jeg vet, super sunt... I dag hadde jeg nettverks møte på Link igjen, og det gikk kjempe bra! Dette møtet var veldig annerledes enn de forrige, men jeg likte det. Jeg har ikke vært så veldig aktiv i de forrige møtene, men denne gangen var det jeg som, så og si, ledet møte. Og jeg synes det gikk veldig bra! Jeg hadde planlagt en del til dette møte, og endte opp med å holde ett lite foredrag om hvor mye energi jeg bruker på en vanlig dag, hva som tar mye energi og hva som gir energi. Jeg sitter nå og skulle nesten ønske jeg hadde satt opp kamera så jeg kunne se hvordan det var fra de andres perspektiv når jeg hadde foredraget mitt. Men jeg er veldig fornøyd og egentlig ganske stolt over meg selv, for jeg hadde egentlig ikke noen plan på hvordan jeg skulle gjøre det. Og noe jeg ble veldig overasket over var at jeg faktisk likte å stå der oppe, foran 14 stykker, og holde "foredraget" mitt. 

Nå sitter jeg å planlegger hvilken video jeg har tenkt å filme i morgen, mens jeg sitter å hører på musikk. Jeg synes det er rart at det er så lyst ute klokken 12 på natten. Det er noe det kommer til å ta litt tid før jeg blir vant til, men jeg har ikke så mye i mot det. Jeg må si at jeg foretrekker å se månen og stjernene, men det er ikke så ille att det er lyst ute.


Her er ett bilde av meg når jeg gikk en tur opp på Gråkallen for noen uker siden. Utsikten var helt fantastisk.

 

-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv