hits

Min 17. Mai

Som jeg skrev tidligere gikk ikke min 17.mai som planlagt. Men jeg hadde en veldig fin 17. mai fram til da, og det vil jeg dele med dere!Jeg våknet ganske tidlig for å unngå stresset som ofte kommer med å gjøre seg klar til å gå i tog på morgenen. Jeg gikk ikke i tog selv, men jeg så på toget som lillesøsteren min gikk i. Jeg brukte tiden min på å ordne meg selv; sminke meg, rette håret og til slutt ha på bunaden. Jeg har kyst drakten, som jeg er veldig glad i. Jeg har ikke brukt den mange ganger, men jeg synes den er veldig nydelig.

Jeg bestemte meg for å gå ganske nøytralt med sminken. Men jeg ville ha litt glitter, så jeg brukte denne øyenskyggen fra Make Up Store som er helt nydelig, men som jeg bruker alt for lite. Bildet viser det ikke hvor nydelig den er.

// Loreal True Match | Maybelline Fit Me Powder | The Body Shop Bronzer \\

// Mac Painterly | Make Up Store Enamor | Maybelline Mascara \\

// Shiseido Pencil | Mac Wedge | Maybelline Brow Drama | Mac Fanfare \\ 

 

Så gikk jeg sammen med mamma og pappa ned til skolen. Der hadde de som skulle gå fra de 7 klassene samlet seg og vi fikk høre fine dikt før toget begynte å gå.Når toget var ferdig gikk vi tilbake på skolen hvor vi spiste is, kaker og pølser, noe som nesten er obligatorisk. 

Etter vi hadde spist kaker og slikt gikk jeg og pappa til husebyhallen hvor idrettslaget hadde egen arrangement. Når vi først kom var det ikke åpnet, så det var nesten tomt. Jeg fikk spist litt sukkerspinn mens de prøvde å finne ut hvordan de skulle bruke sukkerspinnmaskinen. Fikk litt mer enn jeg hadde planlagt egentlig, men 17. mai kommer jo bare en gang i året.Når vi var ferdige der dro vi til farmor og farfar og spiste middag og dessert! Randi var også med og det var en hyggelig ettermiddag.Jeg skrev at jeg hadde kyst drakten, og jeg er veldig glad i den. Den er veldig enkel men jeg elsker alle detaljene med den. Både på selve drakten, og søljen og smykkene med den.Jeg var overasket hvor mye jeg fikk i den lille vesken. Men jeg fikk med meg det jeg trengte.


// Maybelline Powder i '115' | Mac Lipstick i 'Fanfare' | Baby Lips i 'Strike a Rose' \\

 

Jeg håper dere hadde en fin 17. mai.

 

-Anja

2 kommentarer

rosablogger01

23.05.2015 kl.22:28

Fin blogg du har :)

Du får ha en fin kveld.

Hadde virkelig satt pris på om du hadde titten innom min blogg ;)

Iselin Renée

24.05.2015 kl.12:51

Det så ut som du hadde en fin feiring :)

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv