hits

Mine Nyttårsforsetter!

Godt nyttår alle sammen!

Jeg håper alle hadde en fin nyttårsaften, og at alle gleder seg til det nye året. 

Jeg har aldri hatt noen spesielle nyttårsforsett, som å trene, spise sunt osv. Jeg hadde noen nyttårsforsett i fjor, men de var mer positive sitater for motivasjon, siden jeg mangler motivasjon i de fleste sammenhenger. Det er veldig det samme i år, men også noe som kanskje kan minne mer om de nyttårsforsettene jeg nevnte over. Ikke alle av mine vil passe til deg, men jeg vil gjerne høre om dine forsett i kommentarene under.

Blogg og Youtube

Minst 1 video annenhver uke, på begge kanalene

Jeg har ett ønske om å legge ut en hver uke, og kanskje 2 etterhvert på hovedkanelen min, og en i uken på min andre kanal. Den andre kanalen min har jeg ikke brukt på en stund, men jeg har lyst til å begynne å bruke den igjen. Den andre kanalen er en bok kanal, hvor jeg skakker om bøker, filmer, tv-serier og andre ting som interesserer meg. Hvis det høres ut som noe du er interessert i, kan du subscribe til den her. Hvis du ikke er subscribed til min hovedkanal, hvor jeg legger ut sminkevideoer, finner du den her.

Minst to blogg innlegg hver uke

Jeg har tenkt å skrive ett blogg innlegg på norsk, og ett blogg innlegg på engelsk i uken, så det blir to i uken. Grunnen til at jeg vil skrive på engelsk, er fordi det er det språket jeg er mest komfortabel med, både å skrive og å snakke. Men jeg vil ikke starte en blogg på engelsk, enda, kanskje senere i år, eller neste år, for så å gi opp på denne. Disse innleggene inkluderer ikke videoer, så en video teller ikke som ett av blogg innleggene. 

Ta flere bilder

Dette gjelder både til bloggen, og utenom. Jeg elsker å ta bilder, både med Canon kameraet mitt, og iPhonen min. Jeg vil også prøve å dele flere av de bildene jeg tar, med dere på bloggen. Jeg har fortsatt over 600 bilder fra jeg var i London med familien i sommer, som jeg ikke har gjort noe med. Jeg har planer om å enten lage to-tre innlegg her og dele de med dere, eller sette de sammen i en video med musikk over. Kanskje jeg ender opp med å gjøre begge? Jeg har ikke bestemt meg enda.

Har også planer om å prøve å ta minst hundre bilder hver måned, og poste de fleste av de her.

Bli flinkere til å organisere, og få jobben gjort

Bli flinkere til å organisere tiden min, og gjøre unne videoer og innlegg noen dager før de skal opp, helst en uke i forveien, hvis mulig. Grunnen er at jeg har en vane å gjøre ting rett før det skal opp. Jeg vil prøve å få laget noen videoer og innlegg som er ferdige, så jeg ikke stresser så mye med å få det opp.

Skole & Fritid

Dra på skolen til avtalte tider

Dette virker kanskje litt rart til dere som drar på skolen hver dag. Men jeg gjør ikke det, enda. Jeg håper at jeg vil kommer meg på skolen hver dag i løpet av ett par år. Nå er jeg på skolen 2 dager i uken, og det fungerer for meg. Jeg sliter litt med motivasjon til å dra noen dager, og jeg håper å få jobbet med motivasjonen min til skole, og alt annet egentlig. Jeg har slitt med motivasjon, og da spesielt til skole, i ett par år nå, og det er veldig vanskelig. For jeg liker å være på skolen, og jeg elsker å lære, men jeg sliter med å finne motivasjonen til å dra, etter ikke å ha vært på skolen i over 2 år.

Være mer sosial

Jeg har levd store deler av de siste 3 årene som en skilpadde; i skallet mitt(på rommet) og da spesielt hvis noen konfrontasjoner(sosiale ting) kom opp. Så jeg håper å komme meg mer ut. Og være mer med venner og familie.

Prøve nye ting

Akkurat det het høres ut som; møte nye folk, spise ny mat, besøke nye plasser osv.

Lære å kjøre bil

Det blir morsomt *smiler psykotisk og rister på hodet* Se for dere Grinchen fra How the Grinch Stole Christmas smile, slik så jeg ut da jeg skrev det. Grunnen er vel at jeg har prøvd å kjøre bil bare en gang, og da fikk jeg nesten panikk når bilen begynte å rulle framover, selv om det var det jeg prøvde på. Så å prøve meg på dette igjen, skal bli gøy...

 

Hjemme

Hjelpe til mer hjemme

Jeg har ikke hjulpet til så veldig mye hjemme de siste par årene. Og siden jeg er i mye bedre form nå enn det jeg var for ett år siden, føler jeg at jeg må hjelpe til litt (mye egentlig) for at jeg ikke har hjulpet til så mye før.

Lage mer mat

 Jeg elsker å lage mat. Og jeg prøver å få laget middag, eller baket noe ihvertfall en gang i uken. Ville det ha vært interessant hvis jeg lagde en bake/mat serie?

Tilbringe mer tid utenfor rommet mitt

Dette er det samme som å være mer sosial, bare hjemme. Jeg innrømmer at jeg elsker å være på rommet mitt, og synes det er en fin plass og være. Men jeg vil prøve å være mer sosial  med resten av familien. Enten det er å sitte i stua å se tv, spille spill, eller bli med på butikken. Det siste er faktisk noe jeg liker å gjøre veldig mye. Jeg liker vel egentlig å handle mat mat mer enn jeg liker å handle klær, som vil forklare hvorfor jeg handler klær kanskje 3-4 ganger i året...

 

Hobbyer

Lese flere bøker

Jeg har ett mål på 25, som jeg håper å klare. Hvis dere har noen lese tips, skriv de i kommentarene under.

Tren yoga mist 1 gang i uken

Jeg har planer om å starte "30 days of Yoga" når jeg blir kvitt den forferdelige forkjølelsen, og jeg ikke hoster annenhvert minutt. Etter det håper jeg å fortsette å trene yoga en gang i uken, og muligens også å begynne å gå turer etter an stund.

Skrive mer

Jeg har en dagbok som jeg prøver å skrive i hver dag. Og jeg prøver også å skrive utenom bloggen og dagboken. Jeg har planer om å skrive mer aktivt, både fiksjon og fakta. Og muligens også noen små historier her på bloggen.

Se flere filmer

 Både filmer jeg har sett før, og nye filmer. Har dere noen tips? Jeg ser alt utenom skrekkfilmer. 

Være mer aktiv på sosiale medier

Har vurdert å lage en Facebook side. Men holder meg til Instagram og Twitter.

Lære meg å spille piano

 Jeg har begynt så smått, og jeg håper jeg vil bli flinkere til å spille.

Bli flinkere på gitar

Jeg har spilt gitar i over 2 år, og jeg håper å bli flinkere. Jeg har vurdert flere ganger å legge ut covers av sanger på youtube, og jeg har lyst til å legge ut noen i år.

Bruk mer sminke

 Dette høres kanskje litt rart ut. Men jeg har ganske mye sminke, mye jeg håper å få brukt opp før jeg skal til USA i sommer. Selv om youtube kanalen min handler stort sett bare om sminke, bruker jeg ikke sminke så veldig mye utenom. Jeg bruker det ikke på skolen, utenom litt maskara noen dager, for jeg foretrekker å sove litt lenger om morgenen. 

 

 

-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her poster jeg om sminke, og livet mitt med en kronisk sykdom!

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv