hits

Lang uanmeldt pause

Hei!

Lenge siden sist, og det beklager jeg for. Jeg har tatt en pause, og jeg skulle sagt i fra, men den var ikke planlagt. Det har vært litt vanskelig inne i hodet mitt, så jeg har måtte tatt ett hardt oppgjør med meg selv, noe som ikke har vært enkelt. Jeg har hatt noen møter om.. vel meg. Jeg har snakket med mine «hjelpere», som hjelper meg med min angst.

Jeg har hatt problemer med å komme meg ut av huset, og mye av det er takket være en søt og fullstendig forferdelig sosial angst. Det harde oppgjøret, hvis du vil kalle det det, har rett og slett være å komme meg ut av huset. I påsken klarte jeg det faktisk alle dager utenom 1, noe jeg ikke har gjort på ett år! Selvfølgelig ble jeg syk etterpå, noe jeg hadde ventet, og jeg var vel syk i rundt fem dagers tid.

Grunnen til at pausen kom, er at jeg har satt min helse inkludert min mentale helse, over en del hobbyer, inkludert bloggen. Jeg har nå kommet meg etter å ha ligget nesten fem dager i sengen. Og jeg skal prøve mitt beste i å blogge som «normalt» aka. to til tre dager i uken, kanskje mer også hvis jeg har noe å blogge om.

Jeg har også skrevet ett nytt blogg innlegg om min opplevelse med depresjon, noe som kommer senere. Mye av det ble skrevet klokken to på morgenen, så jeg skal se igjennom det, og redigere teksten så den gir litt mening.

Hvis det ellers er noe dere vill at jeg skal lage en blogg post på, så er det bare å skrive det i kommentarene. Og jeg prøver og bli flinkere i å ta bilder og legge ut på instagram, så hvis du vil følge meg på instagram er brukernavnet mitt @anjaaune. Du kan søke på det, eller trykke på instagram knappen på høyre siden av siden, eller brukernavnet :)

 

-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv