hits

Januar favoritter 2014

Her er mine favoritter for januar 2014.

Pottermore: For noen dager siden bestemte jeg meg for å bli med på pottermore, og jeg angrer ikke ett sekund. Det forbløffer meg hvor mye tid de har lagt inn i det, med tanke på at det er en side der fans av HP kan chatte med hverandre. Jeg elsker å lese om hva Jo tenkte da hun skrev serien, og hva som inspirerte henne. Jeg er en stolt hufflepuff! Jeg heter SwordPixie3492, og du kan gjerne legge meg til som venn hvis du vill det!Supernatural s.1: Har akuratt begynt å se supernatural, og serien overasket meg. Den var mye mørkere enn jeg så for meg og karakterene var mye mer kompleks enn jeg trodde de kom til å bli. Jeg er en ganske stor fan av filmer og tv-serier med komplekse karrakterer, for jeg synes det gir det lille ekstra som trengs for å holde meg interesert i serien. Gleder meg til å se hvordan karakterene utvilker seg framover.Sherlock s.3: Gud hvor mye jeg elsker Sherlock! Serien er fantastisk og skuespillerne er utrolig fantastiske. Moffat og Gatiss har gjort en fantastisk jobb i å skrevet denne serien. Fortjener all den skryten den har fått, og mye mer! Gleder meg sinnsykt mye til sesong 4 kommer neste år. 

 

 

Divergent: Har akuratt lest ferdig boken på engelsk, og holder nå på med insurgent. Boken var helt utrolig! Gleder meg utrolig mye til filmen kommer ut i Mars. Ahhhh klarer ikke holde meg rolig lengere. Både Divergent, TFIOS og Mockingjay i løpet av 1 år!! Mac Fanfare lipstick: Nydelig mørk brun-rosa. Har brukt denne nesten hver dag. Elsker den! Jeg har den på meg i forige ukes video hvis du vil se hvordan den ser ut på meg.Maybelline color tatto 24hr i 35-On and on Bronze:

Har brukt denne nesten hver gang jeg har brukt sminke denne måneden. Den er super enkel og bruke, og perfekt hvis du har dårlig tid.Essiebutton:

Elsker Estèes videoer og vlogger. 

TFIOS trailer:

Gråter hver gang jeg ser den. Har ennå ikke lest boken... Men jeg glerder meg utrolig mye til å se filmen, og planlegger å lese boken før den kommer ut. Så jeg må vell gjøre klar kleenexene...

 

 

-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv