hits

Utrolig skuffet.

Har alltid likt skole og skolearbeid og jeg liker og få hjernen min til å jobbe, og å utvikle den. 

Jeg har vært borte i nesten 2 år fra skolen nå, og grudde meg for at 10. skulle bli for utfordrende siden jeg har gått glipp av mye. Jeg ble utrolig skuffet.

Satte meg ned for å gjøre unna noen naturfagslekser, og åpner boken. Begynner å bla gjennom kapitlene og leser litt her og der. Desto mere jeg leser av det, desto mere får jeg lyst til å slå meg selv i hodet med en stekepanne!!! Jada, noe er interesant, og jeg er stor fan av naturfag. Men jeg blir så skuffet over å se hva som står der.  

Ble utolig skuffet da jeg så at de fleste temaene i boka, hang mye sammen, og ikke noe var spesielt nytt, selv for meg som ikke har hatt naturfag på nesten 2 år! Som jeg skrev trodde jeg dette året skulle bli mer utfordrende enn det har vært så langt. Selv om jeg, i perioden jeg var syk, ikke fikk gjort mye lekser, har jeg merket meg at jeg ikke har gått glipp av noen ting, etter min mening. 

Det meste stoffet i nesten alle bøkene har vært repitisjon fra tidligere, er jeg ganske sikker på. Og der er jo forsåvidt greit med tanke på eksamen og slikt. Men hvær så snill å ta med noe nytt og interesant, istedet for og la alt flette inn i hverandre og bli en stor fin flette av naturfagsdritt. 

Også i mange andre fag har jeg blitt irritert for at det har vært for enkelt, og at jeg personlig ikke føler at vi lærer nok om spesifike temaer. Greit at jeg kanskje vet litt mer om diverse ting enn andre og i stedet for å feste, sitter inne å ser dokumentarer. 

Spesielt synes jeg det er trist at i 95% av alle oppgaver, noen ganger mer, trenger vi egentlig ikke å tenke noe mye for å finne svaret, som oftest står skrevet i teksten vi skal lese til oppgavene. Dette irriterer meg spesielt, for jeg føler at jeg ikke får lært noe av å kopiere læreboka. 

Selv matte, som jeg hadde grudd meg mest til var enkelt når jeg fikk begynt på det. Har slitt i mange år med ganging og deling av høye tall, og har jobbet med dette litt i sommer, så jeg ikke skulle forsvinne helt, og måtte starte fra 6.klassen med det igjen :/

Men nok om dette temaet. Blir bare veldig irritert når jeg føler at den ene plassen vi skal lære om noe, ikke for lært oss nok. 

Alt dette var skrevet av meg og er mine meninger. Skriv i komentarfeltet under hvis du føler det samme, eller ikke.


-Anja

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv