hits

Syk, igjen...

Så hadde  tenkt å filme noen videoer denne uka, men det skjedde ikke. Har ikke vært i noen form og stemmen kommer og går. Lite blogging har det også vært, mest fordi jeg ikke har hatt noen krefter til å skrive noe, og fordi jeg ikke har hatt noe spesielt å skive om.

Tok bildene til konfirmasjons takkekortet på lørdag. Var utrolig morsomt å være rundt hester igjen, selv om jeg gikk i bunad... Var også på city syd med farmor på lørdag hvor jeg muligens kjøpte noen bøker... (kom hjem med ikke flere enn 9!!! stk.)... Har tenkt å filme en innkjøps video så kjapt som mulig, men hvis stemmen min ikke blir noe bedre, skriver jeg det bare i ett vanlig innlegg, og tar med noen bilder. 

I går malte jeg en hylle jeg skal ha opp på veggen. Feilet litt og endte opp med lilla flekker oppå det hvite... Ikke helt fornøyd der. Liker det litt, og jeg tror jeg skal ha det slikt mest fordi jeg er for lat til å male over det :/

Spilte også fotball kamp på fredag. Etter tapet mot byåsen forige uke, ville vi vinne denne kampen som var mot heimdal. Utrolig nære tape, men vi dro i land seieren, etter de utrolig nervepirrende siste 5 minuttene. Vi vant 5-4 tror jeg... :)

 

-Anja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anja

Anja

19, Trondheim

Hei! Jeg heter Anja og er ei 19 år gammel jente fra Trondheim. Her skriver jeg om sminke, poster videoer og bilder, og skriver litt om livet som syk! -Anja

Instagram Visit Anja's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv